Jelentkezés

Szívesen dolgoznál velünk? Jelentkezz! Töltsd ki az alábbi űrlapot, vagy kérdés esetén fordulj hozzánk bizalommal!Teljes név megadása kötelező
E-Mail cím megadása kötelező
Telefonszám megadása kötelező
Töltsd fel az önéletrajzod!

Adatvédelmi nyilatkozat

Megfelelő tájékoztatás alapján ezúton önkéntes, határozott és feltétlen hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy az S4-IT Kft. (székhely: 1062 Budapest, Aradi utca 8-10., cégjegyzékszám: Cg. 01-09-203846) (a továbbiakban: S4-IT) az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Adatvédelmi tv.) alapján személyes adataimat munkaerő-közvetítés keretében kezelje, feldolgozza és - belföldre és külföldre egyaránt - továbbítsa abból a célból, hogy számomra megfelelő állásajánlatokat közvetítsen. Ezúton külön is hozzájárulok, hogy az S4-IT különösen a jelentkezési űrlapon megadott személyes adataimat kezelje, dolgozza fel és továbbítsa.

Ezúton tudomásul veszem, hogy az adatszolgáltatás önkéntes. Tudomásul veszem, hogy az adatkezelés sikeres elhelyezés esetén nem szűnik meg automatikusan, csak az erre irányuló kifejezett írásbeli kérelmem alapján. Tudomásul veszem az S4-IT arra vonatkozó tájékoztatását, hogy az adatkezelés időtartama 10 év, továbbá, hogy az S4-IT a személyes adataimat a kiválasztásban résztvevő személyek részére továbbítja. Ezúton kérem, hogy személyes adataimnak a kiválasztásban résztvevő személyek részére történő továbbításáról engem az S4-IT előzetesen tájékoztasson.

Ezúton tudomásul veszem az S4-IT Kft. tájékoztatását az adatkezeléssel kapcsolatos jogaimról és jogorvoslati lehetőségeimről, így különösen az Adatvédelmi tv. 14-23. §-aiban foglaltakat.

A jelentkezéshez el kell fogadnod az adatvédelmi nyilatkozatot

Kérdésed lenne?

Itt érhetsz el minket:

decorative-line